Actueel

UPDATE PETRA

Op 5 december deelden wij op verzoek van Petra het voor ons nog steeds onwerkelijke bericht over haar gezondheid. In overleg met Petra en haar familie delen we op deze plek de belangrijkste ontwikkelingen.

Lees verder

WETTELIJKE INDEXERING 2024: 6,2%

Jaarlijks wordt de hoogte van de kinder- en partneralimentatie geïndexeerd. Voor 2024 is het indexcijfer vastgesteld op 6,2%. Dit betekent dat de per 1 januari 2024 geldende alimentatie met 6,2% wordt verhoogd.

Lees verder

REIST U ALLEEN MET MINDERJARIGE KINDEREN NAAR HET BUITENLAND? REGEL DAN VOORAF TOESTEMMING

Reist u alleen met minderjarige kinderen? Trek dan meer tijd uit voor de controles op het vliegveld. Als daar naar wordt gevraagd, moet u namelijk kunnen aantonen dat u toestemming hebt van de (andere) ouder met het gezag over de kinderen.

Lees verder

#UITELKAARMETKINDEREN.NL

De overheid heeft op 12 april 2023 de website Uit elkaar met kinderen (https://www.uitelkaarmetkinderen.nl) gelanceerd en heeft tot doel om de scheiding zo soepel mogelijk te laten verlopen voor de ouders én voor hun kinderen.

Lees verder

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer informatie