INHOUSE & SEMINARS

INHOUSE

Advocaten zijn vaak reactief bezig: cliënten melden zich pas als het probleem al aan de orde is. #RECHT is een groot voorstander van het voorkomen van geschillen en conflicten. Dat kan door uw organisatie zo goed mogelijk in te richten: bouwen aan de voorkant, in plaats van repareren aan de achterkant. #RECHT is beschikbaar om op interimbasis en op locatie binnen uw organisatie bij te dragen aan het neerzetten van een solide arbeidsrechtelijke basis.

SEMINARS

Naast adviseren en procederen, vindt #RECHT het leuk en belangrijk om kennis over te dragen. #RECHT is daarom beschikbaar voor het verzorgen van (maatwerk) seminars binnen uw organisatie, bijvoorbeeld voor uw HR-medewerkers of de leidinggevenden. Veelgevraagde seminars gaan over het thema ‘de zieke werknemer’ en ‘dossieropbouw bij disfunctioneren’. Maar ook over andere arbeidsrechtelijke thema’s praat #RECHT u graag bij.

Belangstelling? Neem gerust contact op om uw maatwerkwensen te bespreken.  

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer informatie